Linképítés
Linképítés
Linképítés Bronz Csomagja az alábbiakat tartalmazza:

A Bronz csomagot kezdő oldalaknak ajánljuk, illetve akik most kezdenek el a keresőoptimalizálás fogalmával ismerkedni. Jó alap a weboldal elindítására, illetve a találati listán a magasabb helyezések eléréséhez.
100 releváns link elhelyezése különböző oldalakon (PR 2-4), ezenbelül, számos cégregisztrációs, és lingyűjtő oldalon. A linkek folyamatos frissítése, menedzselése. Így az Ön honlapjára mutató linkek száma exponenciálisan fog emelkedni.

Linképítési - Csomagok
Bronz Csomag
Ezüst Csomag
Arany Csomag

Linképítés Ezüst Csomagja az alábbiakat tartalmazza:

Az Ezüst csomagot, már működő vállakozásoknak ajánljuk. Meglévő honlapok a csomag szolgáltatásaival komoly helyezéseket érhetnek el keresők találati listáin.
200 releváns link elhelyezése különböző oldalakon (PR 2-4), ezenbelül, számos cégregisztrációs, és lingyűjtő oldalon. A linkek folyamatos frissítése, menedzselése. Így az Ön honlapjára mutató linkek száma exponenciálisan fog emelkedni.
Linképítés Arany Csomagja az alábbiakat tartalmazza:

Az arany csomagot a maximalistáknak ajánljuk. Minél több a releváns link, mely az oldalukra mutat, annál biztosabb a siker. Ezzel a csomaggal megcélozhatja akár az 1. helyet (kulcsszósűrősségtől függően) is a keresők listáin.
500 releváns link elhelyezése különböző oldalakon (PR 2-4), ezenbelül, számos cégregisztrációs, és lingyűjtő oldalon. A linkek folyamatos frissítése, menedzselése. Így az Ön honlapjára mutató linkek száma exponenciálisan fog emelkedni. 
Megrendelem>>>
Megrendelem>>>
Megrendelem>>>
Linképítés Arany Csomag
Linképítés Bronz Csomag
Linképítés Ezüst Csomag
Linképítés
Bruttó 30.000 Ft
Linképítés
Bruttó 75.000 Ft
Linképítés
Bruttó 150.000 Ft
Keresőoptimalizálás |Linképítés |Weboldalkészítés |Számítógép Szerviz |Notebook Szerviz |Online Marketing |
EXTRA! Mélylinkek
EXTRA! Mélylinkek
EXTRA! Mélylinkek

Linképítési Csomagok

Copyright  2009 Nortonseo. Minden jog fenntartva.
Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen

®


Minden, ami Informatika...